Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


memula masam
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
memula masam



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 17-Mar-2008 02:41
arif..arif..mcm2 gelagat
bile time weekend je..hari yang mama paling suke..sebabnye..mama dengan tak buat ape-ape pon bleh jadik..sehari suntuk lepak ngan arif je..ehehe.. (tak jadik keje)

ye lah bila lagi kan nak spend time ngan arif..weekend je la..sabtu, ahad..
kalau takde pape agenda..mama prefer tak gi mana-mama.. gi umah tok ma, tok pa arif kat sri gombak pon mama malas..malasnye nauzubillah :lol_crash:

kan ape..bile dah tinggal berdua je kami anak branak..mama ni suke sangat nyakat arif..ehehe..tapi takde le buli terok2 sangat..paling tidak pon..mama geletek dia sampai dia tergelak besar, goncang2 botol susu..tapi takmo bagi dia susu..tunggu sampai ler dia melalak.. LOL LOL

tak pon..time bee*** mama ske sangat skodeng dia..pastu buat-buat bunyi meneran skali..ahaha..adoi kalo papa tau ni parah mama gini..balik kang mau kena fire..sebab pangai cam bebudak buli anak sendirik!! :P time dia meneran tu slalu gak mama snap muka dia..adoi geliati tengok gelagat dia

tengok la ni..dia baru pas bangkit tido..muka sememeh lagik..mama dah geletek..abeh mama paksa dia senyum tayang gigi dia takmo..ape lagi..pale otak ni berjalan je cari idea nak bagi dia gelak..sambil2 geletek tu.. soh dia tayang gigi.. ermmmmm..baru la ikot cakap mama..ehehe..good boy (ni aksi time mood baik occay..kalo tak..ngamok dia.. :P )



ni plak tengah doo doo.. ehehe.. baik punya projek mega.. mama lak skodeng.. LOL bila tenagh meneran..tak leh la dia kaco mama shoot ye dak..ehehhe


© Pidgin Technologies Ltd. 2016