Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 1-Aug-2008 03:14
entry campor2..
jasmi & Effa wedding on 25-27 May 2008
lama giler tak update fp..bukan takat berhabok.. sawang labah2 pon penoh dah LOL :P :P
ni kira wat entry penoh la gini.. sket2 update..ehehe

majlis pernikahan jimmy & effa
















banyak lagi gambar..upload se selow..ekeke..mood masih tengah warm up nih.. :P :P


plan to buy new house ;-)

actually plan beli ni dah lama dah..since april lagi..sbb our office (PROPEL) will movi out to subang end of this year..insyAllah la..
so nak tak nak..mmg kena plan beli umah.. cari punya cari..yang buleh suit badget kami laki bini.. kat area saujana utama , sg. buloh..
survey punya survey..ada la jumpa a few houses yg memang kosong.. owner tak penah dudok..even umah tu dah cecah 4years+.. atlast dapat la sebijik umah kat SBCR (sg. buloh country resort) environment mmg best..sunyi je.. tapi time petang2 meriah gak dengan budak2 main kat playground.. sbb umah kami choose ni dekat bangat ngan playground.. memula nak beli beli umah betol2 depan playground tu.. tapi ada kes bini tuan umah byk songeh, tambah plak termakan hasot ajen (kes ni ajen berebot umah ngan kami la nih) last2 jas surender sbb malas nak gadoh2 sesama melayu..even tuan umah dah janji nak jual kat kami ngan harga mata.. ishhh! melayu mudah lupa

dpt plak umah lain.. selang bape buah pintu..owner chinese.. tapi sanggop rugi, jual harga sama cam owner melayu..janji umah selamat jual..fuhhh legaaa 8-) skang ni dah bayar pon 10% kat owner..senyom lebar la uncle tu..ngeh ngeh ngeh.. dah kayoo..ehehe

hat bawah ni la umah kami..insyAllah..takde aral melintang umah ni jadik la milik kami.. tangah dok proses kat bank lagi nih.. hopefully ujong bulan ni settle la


© Pidgin Technologies Ltd. 2016